Η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη: «Πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»
00:50 - 26/10/2022
Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρόσωπα που συνάντησε στην επιτυχημένη πορεία της, περιγράφοντας ανέκδοτες ιστορίες της ζωής της.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη…»
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη για τη «Λάμψη» με την Άννα Ανδριανού να παίρνει σήμερα θέση για το ζήτημα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη για τη «Λάμψη» με την Άννα Ανδριανού να παίρνει σήμερα θέση για το ζήτημα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη πως ο Χρήστος Πολίτης ενδέχεται να πάσχει από κατάθλιψη, η Άννα Ανδριανού δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Μπορεί να πάσχει από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Άννα Αδριανού για τη δήλωση Δανδουλάκη για Πολίτη: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη»
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Άννα Αδριανού. Η ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε για τη Λάμψη, […]
The post Η Άννα Αδριανού για τη δήλωση Δανδουλάκη για Πολίτη: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο»
Χωρίς σταματημό είναι ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη για τη «Λάμψη» και
To άρθρο Άννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr