Κορακάκη: “Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ”
22:14 - 25/10/2022
Με ανάρτησή της στο facebook η Άννα Κορακάκη καυτηρίασε την απουσία Μέσων Ενημέρωσης κατά την άφιξή της ύστερα από τη νέα διάκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι) και εξασφάλισε τη συμμετοχή […]
The post Κορακάκη: “Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορακάκη: Με υποδέχτηκαν πέντε άτομα – Οταν θα σας προσπεράσω θα με λέτε σνομπ!
H Άννα Κορακάκη πριν από μερικές κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην σκοποβολή μαζί με τον αδερφό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάιρο και παράλληλα εξασφάλισε και την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, την χρυσή ολυμπιονίκη του 2014 υποδέχθηκαν πέντε άτομα, άνθρωποι στέκονται στο πλευρό […]
Το άρθρο Κορακάκη: Με υποδέχτηκαν πέντε άτομα – Οταν θα σας προσπεράσω θα με λέτε σνομπ! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚορακάκη: “Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ”
Με ανάρτησή της στο facebook η Άννα Κορακάκη καυτηρίασε την απουσία Μέσων Ενημέρωσης κατά την άφιξή της ύστερα από τη νέα διάκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι) και εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς […]
The post Κορακάκη: “Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr