Χρήστος Πολίτης κατά Κάτιας Δανδουλάκη – «Μην πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε»

21:48 - 25/10/2022

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε τη δική του απάντηση για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία δήλωσε […] The post Χρήστος Πολίτης κατά Κάτιας Δανδουλάκη – «Μην πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χρήστος Πολίτης απαντά στη Δανδουλάκη: Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί την ξέρω πολύ καλά

«Ας πληροφορηθεί η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω» λέει ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στη «Λάμψη».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρήστος Πολίτης: Σκληρή απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη – «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, έχει ανάγκη την προβολή»

«Εγώ δεν την αγαπώ»

Διαβάστε το στο in.gr

Πολίτης κατά Δανδουλάκη- «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί την ξέρω πολύ καλά»

Ο Χρήστος Πολίτης έδωσε τη δική του απάντηση για την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία δήλωσε πως θεωρεί ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε