Κορακάκη: «Την επόμενη φορά θα προσπεράσω τα μικρόφωνα, θα τρέξω στην μάνα μου και θα είμαι σνομπ»

20:34 - 25/10/2022

Μόλις πέντε άτομα υποδέχθηκαν την Άννα Κορακάκη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της με το μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Κορακάκη: Ανάρτηση με μπηχτές! «Όταν θα προσπεράσω τα μικρόφωνα, θα με λέτε σνομπ»

Η Άννα Κορακάκη εξασφάλισε την 3η της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με το το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο του Καΐρου, αλλά η… εικόνα που αντίκρισε κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ήταν κάτι που δεν μπορούσε να μην σχολιάσει. Με ανάρτηση της στα social media η ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Κορακάκη: Ανάρτηση με μπηχτές! «Όταν θα προσπεράσω τα μικρόφωνα, θα με λέτε σνομπ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ»

Η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα -κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι- και εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα το 2024 στο Παρίσι. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην πατρίδα δεν υπήρχε κάποιο μέσο ενημέρωσης για να την υποδεχτεί και αυτό της άφησε πικρία, με αποτέλεσμα η ολυμπιονίκης να στηλιτεύει […]

Διαβάστε το στο in.gr

Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μας υποδέχθηκαν, όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ»

Η Άννα Κορακάκη δεν άφησε ασχολίαστη την απουσία δημοσιογράφων στην επιστροφή της από το Κάιρο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής, με ένα ασημένιο μετάλλιο και την πρώτη ελληνική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ»

Η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα -κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι- και εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα το 2024 στο Παρίσι. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην πατρίδα δεν υπήρχε κάποιο μέσο ενημέρωσης για να την υποδεχτεί και αυτό της άφησε πικρία, με αποτέλεσμα η ολυμπιονίκης να στηλιτεύει […]

Διαβάστε το στο tovima

Κορακάκη: 5 άτομα μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν εγώ προσπεράσω τα μικρόφωνα, όμως, θα είμαι σνομπ…

Την ενόχλησή της φανέρωσε η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη για την απουσία Μέσων Ενημέρωσης κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, ύστερα από τη νέα διάκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, της πρώτης-σημειώνεται- Ελληνίδας αθλήτριας που το καταφέρνει.Την ενόχλησή της φανέρωσε η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη για την απουσία Μέσων Ενημέρωσης κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, ύστερα από τη νέα διάκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, της πρώτης-σημειώνεται- Ελληνίδας αθλήτριας που το καταφέρνει.Υπενθυμίζεται, πως η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (κ

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άννα Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ»

Σε μία ανάρτηση που εκφράζει την πικρία της προχώρησε η Άννα Κορακάκη, το βράδυ της Τρίτης To άρθρο Άννα Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μάς υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Kορακάκη: «Όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, θα είμαι “σνομπ”»

Αιχμηρή ήταν η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από τους εκπροσώπους του Τύπου, κατά την άφιξη της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καΐρου με το ασημένιο μετάλλιο Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην ανάρτηση της άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει το «αίμα» της πίσω σε περίπτωση […] The post Kορακάκη: «Όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, θα είμαι “σνομπ”» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Άννα Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ»

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην πατρίδα μας, έχοντας διακριθεί στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι. Μάλιστα η επιτυχία της σπουδαίας αθλήτριας, της εξασφάλισε την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στο Παρίσι. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» δεν […] The post Άννα Κορακάκη: «Πέντε άνθρωποι μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο – Όταν προσπεράσω τα μικρόφωνα θα είμαι σνομπ» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ