Κούγιας σε ΕΛΑΣ για την καταγγελία ξυλοδαρμού της Πισπιρίγκου: «Είναι τυχεροί που δεν ήμουν τότε δικηγόρος της»

17:58 - 25/10/2022

Τα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου σχετικά με την καταγγελία του Αλέξη Κούγια πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία» θέλησε να σχολιάσει εκ νέου ο ποινικολόγος. Με ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Είναι τυχεροί που δεν ήμουν δικηγόρος της». Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας «απαντά» στην Ελληνική αστυνομία και την κ. Δημογλίδου πως: «Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις της επιτέλους επίσημης εκπροσώπου της ΕΛΑΣ, κας Δημογλίδου και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1) Χαίρομαι που επιτέλους μετά την καταγγελία μου για τους «επαγγελματίες» συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ που εξέθεταν καθημερινά την ΕΛΑΣ και τους συναδέλφους

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόντρα Κούγια – ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από αστυνομικούς

Σύγκρουση έχει ξεσπάσει έπειτα από τις καταγγελίες που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για το θάνατο των 3 παιδιών της στην Πάτρα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της προανάκρισης. Όπως ισχυρίστηκε ο γνωστός ποινικολόγος, οι αστυνομικοί έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει […] The post Κόντρα Κούγια – ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από αστυνομικούς appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κούγιας για «ξυλοδαρμό» της Πισπιρίγκου: «Είναι τυχεροί που δεν ήμουν τότε δικηγόρος της»

Απάντηση του συνηγόρου της κατηγορούμενης για την δολοφονία των τριών παιδιών της σε δήλωση της ΕΛ.ΑΣ. για την φερόμενη κακοποίηση της πελάτισσάς του από αστυνομικούς

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Κούγιας απαντά στην ΕΛ.ΑΣ για την Πισπιρίγκου – «Τυχεροί που δεν ήμουν δικηγόρος της τότε…»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, θέλησε μέσω μιας ανακοίνωσης του να “απαντήσει” στις δηλώσεις της επίσημης εκπροσώπου της ΕΛΑΣ , κ.Δημογλίδου , μετά τις καταγγελίες που έκανε περί κακομεταχείρισης της πελάτισσας του. Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση : “Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις της επιτέλους επίσημης εκπροσώπου της ΕΛΑΣ, κας Δημογλίδου και έχω να κάνω […] Το άρθρο Ο Κούγιας απαντά στην ΕΛ.ΑΣ για την Πισπιρίγκου – «Τυχεροί που δεν ήμουν δικηγόρος της τότε…» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ 15χρονη – Σωριάστηκε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στον Βοτανικό

Διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού με Λεσόρ για νέο συμβόλαιο – Ποιοι τον «πιέζουν» να φύγει

Ισραήλ: «Ομοβροντία» πυρών από το Λίβανο προς την περιοχή της Χάιφα

Πώς είναι να βάζεις βενζίνη στην Ισλανδία μια συνηθισμένη μέρα

Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε στη μάχη στο βόρειο τμήμα της Γάζας

Μητσοτάκης: Το μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης που εκπέμπει το Πολυτεχνείο δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου