Ιστορίες μαγειρικής: Μπούκοβο … «το μεσογειακό τσίλι», πώς πήρε το όνομα του;
16:36 - 25/10/2022
Μέσα από τη στήλη “Ιστορίες Μαγειρικής”, το e-ptolemeos.gr και η ΚΑΝΕΛΟΡΙΖΑ, θα αναδεικνύουν ιστορίες μέσα από το φαγητό, τις πρώτες ύλες του, τι σημαίνουν οι λέξεις και τα φαγητά που καθημερινά καταναλώνουμε στο τραπέζι μας. Οι πιπεριές προέρχονταν από την Κεντρική και Νότια Αμερική και ήρθαν στην Ευρώπη από τον Χριστόφορο Κολόμβο Βοτανικά, η πιπεριά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr