Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»
15:10 - 25/10/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της […]
The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»
Η ηθοποιός εξηγεί πως ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 9 παιδιά, τις αλλαγές στη ζωής της μετρά την μετακόμιση της κόρης της στην Αμερική, λόγω σπουδών, το γεγονός ότι πάντα φαινόταν νεότερη από την ηλικία της αλλά και τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».
Διαβάστε το στο in.grΒάσω Γουλιελμάκη: Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Βάσω Γουλιελμάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) και μίλησε μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της οικογένεια, την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική, αλλά και το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε παντρευτεί η μεγάλη μου αδελφή και μου έκανε δώρο μαθήματα τένις. Με έπαιρνε παντού μαζί της. Είναι πολύ ωραίο να έχεις 8 αδέλφια. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι έχεις ανοιχτές αγκαλιές να σε περιμένουν. Θα μου άρεσε να έχω κι εγώ 10 παιδιά. Τουλάχιστον να φεύγει το εάν να έχω το άλλο», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη στην κάμερα της εκπομπής του Mega. Ήταν αποφασισμένο εδώ και χρονιά ότι η κόρη της θα σπούδαζε στην
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»
Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της οικογένεια, την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική, αλλά και το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».
Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυμελή της οικογένεια, την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική, αλλά και το ρόλο της στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε παντρευτεί η μεγάλη μου αδελφή και μου έκανε δώρο μαθήματα τένις. Με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»
H Βάσω Γουλιελμάκη αποκαλύπτει στοιχεία από τη ζωή της με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».
Διαβάστε το στο neolaia.grΒάσω Γουλιελμάκη: «Είναι θέμα DNA το γεγονός ότι μικροδείχνω»
Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε παντρευτεί η μεγάλη μου αδελφή και μου έκανε δώρο μαθήματα τένις. Με έπαιρνε παντού μαζί της» λέει η Βάσω Γουλιελμάκη ενώ παίζει τένις και αποκαλύπτει στοιχεία από τη ζωή της με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Σχετικά με την πολυμελή οικογένειά της σχολίασε: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις 8 […]
Διαβάστε το στο dete.gr