Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση

14:20 - 25/10/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου έδωσε ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε για […] The post Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για την προσωπική του ζωή

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για την προσωπική του ζωή

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Ρένα Κουμιώτη

Ο Γιώργος Λιάνης, ογνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για πρώτη φορά πως κάποτε είχε σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη. Ο Γιώργος Λιάνης, ογνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για πρώτη φορά πως κάποτε είχε σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη. «Δέχθηκα με χαρά την πρόταση για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, είμαι στην κυριολεξία η δεκαετία του ’80. Το “Όνειρο” δεν είναι απλώς ένα σκυλάδικο, είναι ένας διαταξικός χώρος, όπου πάνε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση

«Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε τη σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια

Με αφορμή τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει του Alpha» στου οποίου έχει ρόλο συμβούλου, ο Γιώργος Λιάνης μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως κάποτε είχε σχέση με την τραγουδίστρια, Ρένα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Λιάνης: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είχε σχέση; «Μαθαίνετε και κάτι καινούριο»

Ο Γιώργος Λιάνης έχει ζήσει τη δεκαετία του ’80 και είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύει την Παραγωγή της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». «Δέχθηκα με χαρά την πρόταση για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, είμαι στην κυριολεξία η δεκαετία του ’80. Το “Όνειρο” δεν είναι απλώς ένα σκυλάδικο, είναι ένας διαταξικός χώρος, όπου πάνε […] The post Γιώργος Λιάνης: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια είχε σχέση; «Μαθαίνετε και κάτι καινούριο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»