Γωγώ Ατζολετάκη: «Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο»

13:14 - 25/10/2022

Συνέντευξη στο Πρωινό Μας και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Γωγώ Ατζολετάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και τον Νίκο Φώσκολο. […] The post Γωγώ Ατζολετάκη: «Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Ατζολετάκη: Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο

Στην συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο αναφέρθηκε η Γωγώ Ατζολετάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (25/10) και δεν είχε τα καλύτερα λόγια να πει… «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν καλός συνεργάτης, αλλά σε προσωπικό επίπεδο έβγαζε μια σκληρότητα που εμένα προσωπικά δεν μου πήγαινε. Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη. Όταν ρωτήθηκε για το #metoo, η ηθοποιός ανέφερε πως: «Ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα έκανε αυτά που του καταμαρτυρούν. Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτές οι γυναίκες λένε ψέματα ή ότι έχουν κάποιον άλλο λόγο, υποχθόνιο. Φαντάζομαι ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: «Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο, έβγαζε μια σκληρότητα… »

Η Γωγώ Ατζολετάκη μίλησε στο Πρωινό Μας και την Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και τον Νίκο Φώσκολο. Όσα είπε προκαλούν αίσθηση…Η Γωγώ Ατζολετάκη μίλησε στο Πρωινό Μας και την Κατερίνα Νινιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και τον Νίκο Φώσκολο. Όσα είπε προκαλούν αίσθηση…«Ο Νίκος Φώσκολος ήταν καλός συνεργάτης, αλλά σε προσωπικό επίπεδο έβγαζε μια σκληρότητα που εμένα προσωπικά δεν μου πήγαινε. Δεν θα είχα να πω πολύ καλά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο», είπε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»