Ο Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Βλακεία μου»

13:00 - 25/10/2022

Ο Χρήστος Λούλης με αφορμή την παράσταση «Θείος Βάνιας» έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και To άρθρο Ο Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Βλακεία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Πολίτης για τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη: «Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν πρόσφατα η Κάτια Δανδουλάκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Χρήστος Πολίτης για τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη: «Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν πρόσφατα η Κάτια Ανδρουλάκη, η οποία σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Χρήστος Λούλης για τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Βλακεία μου, δεν διαχωρίζονται αυτά»

Ο Χρήστος Λούλης με αφορμή την παράσταση «Θείος Βάνιας» έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Φαίη Φώτου. Ο Χρήστος Λούλης με αφορμή την παράσταση «Θείος Βάνιας» έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Φαίη Φώτου. Ο γνωστός ηθοποιός σε ερώτηση για τον διαχωρισμό ομορφιάς και τέχνης αλλά και τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε μετανιωμένος. «Δεν διαχωρίζονται αυτά και αν το είχα κάνει, βλακεία μου», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν πρόσφατα η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη», δίνοντας τη δική της ερμηνεία. «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»