H Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογειται: «Κάνω μπότοξ, έχω ανασφάλειες…»

11:40 - 25/10/2022

Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό μας», με αφορμή τις δηλώσεις της Σμαράγδα Καρύδη για την εμφάνισή της, παραδέχτηκε πως κάνει μπότοξ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Κάνω μπότοξ και νήματα. Ναι, έχω πάρα πολλές ανασφάλειες!

Η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να θίξει ένα μεγάλο θέμα, αυτό της ανασφάλειας των γυναικών μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, κάνοντας μια προσωπική εξομολόγηση. Η Γραμμέλη παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της, ενώ δήλωσε πως έχει πάρα πολλές ανασφάλειες. «Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα, αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες. Kαι επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας, έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου… Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ανθή Βούλγαρη: «Ο γυναικολόγος μου είπε ”καλά αυτός ο Χασαπόπουλος έχει τρελαθεί τελείως;”»

Γιώργος Λιάγκας: Στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου με τη Μαρία Αντωνά

Γιώργος Κιμούλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την απουσία του στην εκδίκαση της υπόθεσης με την Ζέτα Δούκα

Βουτυρένιοι κουραμπιέδες

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως ευρωβουλευτής μπαίνω μέσα κατά 60% σε σχέση με ό,τι έπαιρνα στην τηλεόραση»

Μιχάλης Μητρούσης – Η κόρη του αποκαλύπτει για το τροχαίο: «Το κράνος τραντάχτηκε κι άνοιξε από τη σύγκρουση»