Αφροδίτη Γραμμέλη: «Κάνω μπότοξ, έχω ανασφάλειες, το πρόσωπό μου δεν είναι αυτό που θα ήταν κανονικά»

11:06 - 25/10/2022

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή τις δηλώσεις της Σμαράγδα Καρύδη για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες To άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη: «Κάνω μπότοξ, έχω ανασφάλειες, το πρόσωπό μου δεν είναι αυτό που θα ήταν κανονικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά»

Τι αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη;

Διαβάστε το στο in.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: Έχω κάνει μπότοξ και νήματά μου- Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε σήμερα για τις ανασφάλειες των γυναικών και παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» πως κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της.Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε σήμερα για τις ανασφάλειες των γυναικών και παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» πως κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της.«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά»

Η συζήτηση για τις ανασφάλειες των γυναικών είχε ανάψει στο Πρωινό μας, όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να κάνει μια […] The post Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Κάνω μπότοξ και νήματα, έχω ανασφάλειες»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη: "Κάνω μπότοξ, έχω ανασφάλειες"

"Το πρόσωπό μου δεν είναι αυτό που θα ήταν κανονικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας