Παπαδόπουλος σε Κούγια: Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και ασχολήσου με την αθώωση της Πισπιρίγκου
10:16 - 25/10/2022
Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δυο μικρότερων παιδιών της, Ίριδα και Μαλένα ο μέχρι πρόσφατα συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος με ανακοίνωση του γράφει ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Αλέξη Κούγια που πλέον υπερασπίζεται την 33χρονης. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρει πως ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του «αποκάλυψε την αλήθεια» και «διέψευσε τους αβάσιμους και συκοφαντικούς για εμένα ισχυρισμούς που νωρίτερα διατύπωνε δημόσια» περί αντισυναδελφικής συμπεριφοράς. «Θα συμφωνήσω με την δήλωσή του ότι, πράγματι, υπάρχει δυνατότητα αθώωσης της συγκεκριμένης
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγρια κόντρα Παπαδόπουλου – Κούγια: «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και ασχολήσου με την αθώωση της Πισπιρίγκου»
Ανεβαίνουν οι τόνοι στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταξύ των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Αλέξη Κούγια.Ανεβαίνουν οι τόνοι στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μεταξύ των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Αλέξη Κούγια.«Θα συμφωνήσω με την δήλωσή του ότι, πράγματι, υπάρχει δυνατότητα αθώωσης της συγκεκριμένης κατηγορουμένης. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πάψει να ασχολείται μαζί μου και να ασχοληθεί μαζί της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαπαδόπουλος για Κούγια: «Να πάψει να ασχολείται μαζί μου...»
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Όθωνα Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Κούγια με φόντο την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Διαβάστε το στο real.grΠαπαδόπουλος σε Κούγια: Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και ασχολήσου με την Πισπιρίγκου
Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους δύο δικηγόρους
Διαβάστε το στο news.grΠαπαδόπουλος σε Κούγια: Να πάψει να ασχολείται μαζί μου και να ασχοληθεί με την Πισπιρίγκου
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr