Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη»

08:44 - 25/10/2022

Για το γεγονός ότι οι τηλεθεατές τη θυμούνται περισσότερο από το ρόλο της στη σειρά Μαρία η Άσχημη, απάντησε η […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται για τον ρόλο μου στη "Μαρία την Άσχημη"»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Λίλιαν» κι εξήγησε πώς νιώθει που το κοινό την αναγνωρίζει κυρίως από αυτόν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: Είναι άδικο, αλλά και φυσιολογικό να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το γεγονός ότι οι τηλεθεατές τη θυμούνται περισσότερο από το ρόλο της στη σειρά Μαρία η Άσχημη. Η ηθοποιός το χαρακτήρισε αυτό φυσιολογικό, αλλά και συνάμα λίγο άδικο. «Δεν με ενοχλεί που οι τηλεθεατές με θυμούνται από το ρόλο μου στη Μαρία την Άσχημη, το ... Περισσότερα To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: Είναι άδικο, αλλά και φυσιολογικό να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άριελ Κωνσταντινίδη: Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη

Ένας από τους ρόλους που έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία είναι αυτός της Άριελ Κωνσταντινίδη στην σειρά του Mega «Μαρία η Άσχημη». Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και χαρακτήρισε «άδικο» το γεγονός πως οι τηλεθεατές τη θυμούνται από αυτό το ρόλο αλλά το θεωρεί «φυσιολογικό». «Δεν με ενοχλεί που οι τηλεθεατές με θυμούνται από το ρόλο μου στη Μαρία την Άσχημη, το θεωρώ φυσιολογικό. Είναι άδικο ενδεχομένως, αλλά σε αυτό μπορεί να έχω φταίξει κι εγώ γιατί οι επόμενες δουλειές, που δεν έκανα, θα μπορούσαν να ήταν κάποιοι άλλοι ρόλοι που δεν ήταν. Έχω αρνηθεί παρόμοιους χαρακτήρες, οπότε ήταν η δική μου επιλογή», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η Άρι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται για τον ρόλο μου στη "Μαρία την Άσχημη"»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και παραδέχτηκε πως το κοινό την θυμάται μέχρι και σήμερα μέσα από τον ρόλο της στη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται για τον ρόλο μου στη Μαρία την Άσχημη»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη σειρά «Μαρία η Άσχημη». Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη σειρά «Μαρία η Άσχημη». Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, δήλωσε πως ναι μεν είναι άδικο ο κόσμος να τη θυμάται μόνο από τον ρόλο της «Λίλιαν», όμως δεν την ενοχλεί τόσο, γιατί θεωρεί ότι φέρει ευθύνη. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: "Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη"

"Είναι όμως και φυσιολογικό για τον κόσμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»