Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει μετά από χρόνια για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες

00:40 - 21/01/2020

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες και έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά. «Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρίχνει φως στην δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες

Ξεκαθαρίζει μετά από χρόνια, για τους μικρούς του φίλους στο Instagram: «Ένα ακριβό αυτοκίνητο και το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο»..

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση του Σπαλιάρα για την περιβόητη δήλωσή του για τις «4.000 γυναίκες»

Μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε να ξεκαθαρίσει μετά από χρόνια πώς προέκυψε η....

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες

Ο Σπαλιάρας μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα… αλλάζει για τις 4.000 γυναίκες!

Θυμάστε εκείνη την ατάκα που είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας; Για τις τουλάχιστον 4.000 γυναίκες που έχουν συνευρεθεί μαζί του; Μάλλον δεν ήταν έτσι. The post Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα… αλλάζει για τις 4.000 γυναίκες! appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Η εξήγηση που έδωσε για τις «4.000 γυναίκες» – ΦΩΤΟ

Την δική του εξήγηση για την περιβόητη δήλωσή του και τις «4.000 γυναίκες», θέλησε να δώσει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Σε ανάρτησή του στο instagram το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος […]

Διαβάστε το στο glocal.gr

Η εξομολόγηση του Σπαλιάρα για την περιβόητη δήλωσή του για τις «4.000 γυναίκες»

Μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε να ξεκαθαρίσει μετά από χρόνια πώς προέκυψε η συγκεκριμένη δήλωση του που συζητιέται ακόμα, πώς έχει συνευρεθεί με 4.000 γυναίκες. «Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”