Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Έχει θέμα κατάθλιψης»

00:28 - 25/10/2022

Η Κάτια Δανδουλάκη πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η επιτυχημένη ηθοποιός απάντησε για την […] The post Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Έχει θέμα κατάθλιψης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: «Νομίζω ότι ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης»

Η ηθοποιός μίλησε για τον τηλεοπτικό της «σύζυγο» στη σειρά «Λάμψη» και σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την ίδια και την παραγωγή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Νομίζω ότι ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης, είναι πολλά χρόνια μόνος του»

Η Κάτια Δανδουλάκη αυτή τη σεζόν συμπληρώνει 50 χρόνια θεατρικής παρουσίας και ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, «άνοιξε την καρδιά» της και μίλησε για εμπειρίες που έζησε και πρόσωπα που γνώρισε στην τεράστια σταδιοδρομίας της στην υποκριτική. Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε με συγκίνηση τον σύντροφο της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη, ενώ μίλησε και για τα όσα είπε πρόσφατα ο… τηλεοπτικός της σύζυγος, στη σειρά «Λάμψη», Χρήστος Πολίτης. «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» είπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Έχει θέμα κατάθλιψης»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη: «Πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρόσωπα που συνάντησε στην επιτυχημένη πορεία της, περιγράφοντας ανέκδοτες ιστορίες της ζωής της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Απαντά για τον Χρήστο Πολίτη – «Πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας για όλα. Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη σχετικά με τη «Λάμψη», όπου και συμπρωταγωνιστούσαν. «Στεναχωρήθηκε πολύ. Με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε. Αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω […] Το άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Απαντά για τον Χρήστο Πολίτη – «Πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη και Λάμψη: «Μα δεν τα ένιωθε, έχει θέμα κατάθλιψης»

Για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη κι όσα δήλωσε για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην Λάμψη, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.Για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη κι όσα δήλωσε για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην Λάμψη, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη: «Έχει θέμα κατάθλιψης»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα To άρθρο Η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη: «Έχει θέμα κατάθλιψης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης» - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε το στο real.gr

Η ηθοποιός μίλησε και για τον άντρα που «σημάδεψε» τη ζωή της, τον Μάριο Πλωρίτη

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος Πολίτης νομίζω έχει κατάθλιψη – Αποκάλυψη που προκαλεί αντιδράσεις!

Πολλές αποκαλύψεις από την Κάτια Δανδουλάκη στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη: «Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης»

Κάτια Δανδουλάκη: Έδωσε τη δική της απάντηση στα σχόλια του πρώην συμπρωταγωνιστή της, Χρήστου Πολίτη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δανδουλάκη για Πολίτη: "Έχει θέμα κατάθλιψης"

"Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2 Night Show ήταν η Κάτια Δανδουλάκη που μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία, τον Νίκο Φώσκολο και τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη σχετικά με τη «Λάμψη», όπου και συμπρωταγωνιστούσαν. «Στεναχωρήθηκε πολύ. Με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε. Αν τα ένιωθε, θα […] The post Κάτια Δανδουλάκη: «Νομίζω ότι ο Χρήστος Πολίτης έχει θέμα κατάθλιψης» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε