Βλαχοδήμος: «Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα, θα δούμε για το μέλλον»

16:22 - 24/10/2022

Τους παίκτες της Μπενφίκα για το ματς κόντρα στη Γιουβέντους εκπροσώπησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ ρωτήθηκε και για το θέμα του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιος θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τους «αετούς», αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το μέλλον. […] The post Βλαχοδήμος: «Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα, θα δούμε για το μέλλον» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαχοδήμος: «Έχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα. Θα δούμε για το μέλλον»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Μπενφίκα και το συμβόλαιό του με τους «αετούς» που ολοκληρώνεται το 2024.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Η απάντηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα και τις φήμες για αποχώρηση

Η απάντηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα και τις φήμες για αποχώρηση 24/10/2022 Λίγες ώρες πριν το ματς της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο ίδιος θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τους «αετούς», αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το μέλλον. «Νιώθω άνετα εδώ. Η Μπενφίκα είναι μια σπουδαία ομάδα και είμαι χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον για μας», είπε αρχικά ο Βλαχοδήμος που ρωτήθηκε στη συνέχεια για το ότι πολλές φορές στο παρελθόν τα ΜΜΕ τον φέρνουν κοντά στην έξοδο. «Υπάρχ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»