Σεπόλια: Ο γιος της 37χρονης «αθωώνει» τη μητέρα του – «Μεγάλωσε σε μοναστήρι… »
16:08 - 24/10/2022
«Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» είπε ο αδελφός της 12χρονης από τα Σεπόλια ενώπιον της Ανακρίτριας.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο γιος της 37χρονης «αθωώνει» τη μητέρα του – «Μεγάλωσε σε μοναστήρι… »
«Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» είπε ο αδελφός της 12χρονης από τα Σεπόλια ενώπιον της Ανακρίτριας.
Διαβάστε το στο tanea.grΣεπόλια: Στο πλευρό της 37χρονης ο γιός της – «Μεγάλωσε σε μοναστήρι… »
Διαβάστε το στο tovimaΚολωνός: Ο γιος της 37χρονης «αθωώνει» τη μητέρα του - «Μεγάλωσε σε μοναστήρι… »
Στο πλευρό της μητέρας του, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, στέκεται ο γιος της προφυλακισμένης 37χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κόρης της, στα Σεπόλια.
Διαβάστε το στο thebest.gr