Γιάννης Σπαλιάρας: Οι προτάσεις για την πολιτική και το Survivor

12:30 - 24/10/2022

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συνάντησε τον Γρηγόρη Μπάκα από το Πρωινό και απάντησε τόσο για τις προτάσεις από τον πολιτικό χώρο […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: Οι προτάσεις για την πολιτική και το Survivor appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα...»

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί προτάσεις για να μπω στην πολιτική»

Γιατί τις αρνήθηκε;

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Είχα προτάσεις από δύο κόμματα – Τι λέει για το Survivor All Star

Προτάσεις για καριέρα στην πολιτική φαίνεται πως έχει δεχθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μιλώντας στο «Πρωινό». «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα γιατί στη συγκεκριμένη φάση τότε είχα πολλή δουλειά. Είχα προτάσεις και για τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον. Είναι κάτι ίσως μελλοντικό» είπε χαρακτηριστικά.  «Θεωρώ ότι οι σχέσεις πρέπει να περάσουν από πολλά κύματα για να καταλήξουν στον γάμο. Η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει και δεν έχει βγει προς τα έξω είναι περίπου 2,5 χρόνια» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο. Τέλος, για το πολυαναμενόμενο All Star Survivor και αν έχει δεχτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα...»

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησe τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος απάντησε τόσο για τις προτάσεις από τον πολιτικό χώρο που έχει δεχτεί,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω δεχτεί προτάσεις για τον χώρο της πολιτικής»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτρεί από τον πολιτικό χώρο, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα γιατί στη συγκεκριμένη φάση τότε είχα αρκετή δουλειά».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: "Έχω δεχτεί προτάσεις για την πολιτική"

"Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά, όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και παραδέχτηκε ότι είχε προτάσεις για την πολιτική, αλλά και για το «Survivor All Star». Μάλιστα, όπως τόνισε δύο ήταν τα κόμματα που τον προσέγγισαν, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να ασχοληθεί με τα κοινά παρότι του αρέσουν. «Είχα προτάσεις […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»