Χριστίνα Κολέτσα: Χαμός στον αέρα με την Ελένη Χατζίδου – «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
12:00 - 24/10/2022
Καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@star ήταν σήμερα η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία προ ημερών αποχώρησε από το Asia Express. Η […]
The post Χριστίνα Κολέτσα: Χαμός στον αέρα με την Ελένη Χατζίδου – «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Kαλεσμένη στο Breakfast@Star ήταν το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Χριστίνα Κολέτσα προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία της στο Asia Express. Η γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ξανά τηλεοπτικά την Ελένη Χατζίδου, με την οποία το 2006 συμμετείχαν στο Fame Story 3. «Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ […]
Διαβάστε το στο in.grΧριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πας
Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που ήταν και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Καλεσμένη στο «Breakfast@star» ήταν η Χριστίνα Κολέτσα, με αφορμή την αποχώρησή της από το Asia Express.
Η Ελένη Χατζίδου όταν την υποδέχτηκε, θυμήθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧαμός στον αέρα με Ελένη Χατζίδου και Χριστίνα Κολέτσα: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Χριστίνα Κωλέτσα και Ελένη Χατζίδου θυμήθηκαν την εποχή που οι δυο τους ήταν στο Fame Story 4.Χριστίνα Κωλέτσα και Ελένη Χατζίδου θυμήθηκαν την εποχή που οι δυο τους ήταν στο Fame Story 4.«Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ που τραγουδάνε”. Μετά ήμασταν μαζί στο Fame Story 4, το 2006. Εγώ έφυγα πρώτη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. Ε.Χ.: Ήταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Χριστίνα Κολέτσα «βομβάρδισε» την Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast@Star μιλώντας για την εμπειρία της στο Asia Express. Η
To άρθρο Η Χριστίνα Κολέτσα «βομβάρδισε» την Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Κολέτσα: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Ο σπαρταριστός διάλογος με την Ελένη Χατζίδου
Διαβάστε το στο news.grΧριστίνα Κολέτσα: Χαμός στον αέρα με την Ελένη Χατζίδου – «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις» (βίντεο)
Καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@star ήταν σήμερα η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία προ ημερών αποχώρησε από το Asia Express. Η Ελένη Χατζίδου, λοιπόν, θυμήθηκε την εποχή που οι δυο τους ήταν στο Fame Story 4. «Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧριστίνα Κολέτσα σε Ελένη Χατζίδου: «Να μου πεις σε ποιον πλαστικό πηγαίνεις»
Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν καλεσμένη στο Breakfast@Star για να μιλήσει για την εμπειρία της στο Asia Express. Η γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ξανά τηλεοπτικά την Ελένη Χατζίδου με την οποία το 2006 συμμετείχαν στο Fame Story 3. «Εγώ δούλευα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και εσύ τραγουδούσες κι έλεγα “μια μέρα θα γίνω σαν κι αυτές εδώ […]
Διαβάστε το στο dete.gr