Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στέλνει τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη σε μοναστήρι στη Βάρη
11:32 - 24/10/2022
Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Μετά την αναφορά του στην Ιερά Σύνοδο, ο κ. Ιερώνυμος επιλέγει να απαντήσει στα ερωτήματα που ήρθαν στο προσκήνιο, ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της...
Αρχιεπισκοπής που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες σε βάρος του π. Δημητρίου -συμπεριλαμβανομένης επί της ουσίας και της αμφισβήτησης των «θαυμάτων» που λαμβάνουν χώρα στο ναό– με αρκετούς μάλιστα μιλούν για «θάψιμο» της υπόθεσης.
Λέει χαρακτηριστικά για την υπόθεση ο Μακαριότατος:
«Ήρθε η ευθύνη σε μένα. Εγώ τι είμαι στρατιωτικός διοικητής, διευθυντής αστυνομίας ή είμαι και πατέρας; Πείτε ότι έχετε ένα παιδί που παρεκτρέπεται δεν θα προσπαθήσετε να το συμβουλεύσετε; Είπα να σηκώσω το βάρος αλλά να γίν
Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Η απάντηση του πατέρα Δημήτρη στον Ιερώνυμο
Την πρώτη του απάντηση στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο, έδωσε - χωρίς όμως να πει τίποτα για τη διορία πέντε ημερών,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Η απάντηση του πατέρα Δημήτρη στον Ιερώνυμο
Ένα 24ωρο μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την προθεσμία πέντε ημερών στον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ούτως ώστε να μεταφερθεί – με τη συνοδεία του – σε μοναστήρι της Βάρης, ο ιερέας «θαυματοποιός» των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού έκανε δηλώσεις, χωρίς όμως να δώσει απαντήσεις για το ζήτημα. Μιλώντας […]
Διαβάστε το στο dete.gr