Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει»

08:46 - 24/10/2022

Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει»

Όσα δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Θεό

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Απίστευτη δήλωση από την γνωστή αισθητικό

Διαβάστε το στο in.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου δείχνει σημάδια»

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή εμφάνιση της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Τέτα Καμπουρέλη εξομολογείται: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε Τέτα Καμπουρέλη, η οποία ρωτήθηκε για τα μυστικά ομορφιάς της και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, ακούγοντας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»

Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»

Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Ακούγοντας τα σχόλια των δημοσιογράφων για την εντυπωσιακή της εμφάνιση η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε: «Πάντα είμαι όμορφη, μόνο σήμερα; Προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Μεγαλώνοντας θέλει κι άλλη προσπάθεια. Πάντα ομορφαίνει ο έρωτας, αλλά αυτό αφορά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όσα δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Θεό. Το άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»