Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει»
08:46 - 24/10/2022
Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την
To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει»
Όσα δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Θεό
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει»
Απίστευτη δήλωση από την γνωστή αισθητικό
Διαβάστε το στο in.grΤέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου δείχνει σημάδια»
Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή εμφάνιση της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Τέτα Καμπουρέλη εξομολογείται: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε Τέτα Καμπουρέλη, η οποία ρωτήθηκε για τα μυστικά ομορφιάς της και για την προσωπική της ζωή.
Συγκεκριμένα, ακούγοντας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»
Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο thebest.grΤέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια»
Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Η Τέτα Καμπουρέλη έκανε τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Ακούγοντας τα σχόλια των δημοσιογράφων για την εντυπωσιακή της εμφάνιση η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε: «Πάντα είμαι όμορφη, μόνο σήμερα; Προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Μεγαλώνοντας θέλει κι άλλη προσπάθεια. Πάντα ομορφαίνει ο έρωτας, αλλά αυτό αφορά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει»
Όσα δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Θεό.
Το άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr