Η αποκάλυψη Κούγια για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Μου είχαν ζητήσει μαζί από την αρχή να αναλάβω την υπόθεση

08:36 - 24/10/2022

"Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα", τονίζει ο Αλέξης Κούγιας για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, μου είχαν ζητήσει από την αρχή να αναλάβω την υπόθεση

Το βράδυ της Κυριακής (23.10.2022) ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Στη συνέντευξή του, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στους λόγους που τον έκαναν να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και στην υπόθεση του Δημήτρη Λινγάδη.  «Ενοχλήθηκα για πρώτη φορά για την υπόθεση αυτή, ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, μου είχαν ζητήσει από την αρχή να αναλάβω την υπόθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει την υπόθεση

Όλα όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις