Αλέξης Κούγιας: Ο θάνατος της πρώτης γυναίκας του και το πένθος που κράτησε 20 χρόνια

08:28 - 24/10/2022

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στον γάμο με την πρώτη γυναίκα του, τον θάνατό της και την απόφασή του να παντρευτεί ξανά μετά από 20 χρόνια. Μίλησε με πολύ καλά λόγια για την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, τα παιδιά τους και τη νέα του σύντροφο. «Την είχε βαφτίσει χριστιανή (σ.σ: ήταν ισραηλίτης) η Μαρινέλλα, η οποία και μας πάντρεψε. Ήταν παρόντες και οι γονείς μου. Ήμασταν εγώ 32 κι εκείνη 26. Έπειτα από λίγο έγινε ένα ατύχημα κι έχασε τη ζωή της. Λίγους μήνες μετά τον γάμο. Ύστερα από εκείνο το σκηνικό έμεινα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο. Δεν πήγε ποτέ στο σπίτι μου στην Πολιτεία να πάρω τα πράγματά μου, τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Ο θάνατος της πρώτης γυναίκας του και το πένθος που κράτησε 20 χρόνια – Πως ανακάλυψε πως είχε καρκίνο (βίντεο)

Όσα είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Δημήτρη Λιγνάδη και την περιπέτεια με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πυροσβέστες εντόπισαν σορό ηλικιωμένου σε αυτοκίνητο που πήρε φωτιά

Yπάρχει τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα; Ναι, και συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα μόνο για εσάς

Η παράξενη ιστορία της δημιουργίας της πρώτης τσίχλας που έγινε… τυχαία

Eπιτέθηκε με κατσαβίδι σε 73χρονο μπροστά στα μάτια της εγγονής του

Γάτες συναντούν για πρώτη φορά έναν διάδρομο γυμναστικής

Eορταστικό ωράριο – Σε ισχύ από τις 12 Δεκεμβρίου, πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα