ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Καταβάλλουν €2,1 δισ. για συντάξεις και επιδόματα μέχρι 28 Οκτωβρίου

17:24 - 23/10/2022

Αναλυτικά οι πληρωμές, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες καταβολής.Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 24-28 Οκτωβρίου. Συνολικά [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ θα πληρώσουν 2,1 δις ευρώ σε 4 εκατ. δικαιούχους έως 28 Οκτωβρίου

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας τι καταβάλλεται από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 28 Οκτωβρίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περίπου 2,1 δισ. ευρώ σε πάνω από 4 εκατομμύρια δικαιούχους. Από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) για την εβδομάδα 24 – 28 Οκτωβρίου το Υπουργείο Εργασίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί, ... Περισσότερα To άρθρο e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ θα πληρώσουν 2,1 δις ευρώ σε 4 εκατ. δικαιούχους έως 28 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ – Καταβάλλουν 2,1 δισ. ευρώ για συντάξεις και επιδόματα μέχρι 28 Οκτωβρίου

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 24-28 Οκτωβρίου. Συνολικά εκτιμάται ότι θα καταβληθούν περί τα 2,1 δισ. ευρώ σε πάνω από 4 εκατομμύρια δικαιούχους. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ - Καταβάλλουν €2,1 δισ. για συντάξεις και επιδόματα μέχρι 28 Οκτωβρίου

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 24-28 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Το πρόγραμμα καταβολών συντάξεων από 24 έως 28 Οκτωβρίου

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ. The post e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Το πρόγραμμα καταβολών συντάξεων από 24 έως 28 Οκτωβρίου appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Καταβάλλουν €2,1 δισ. για συντάξεις Νοεμβρίου και επιδόματα μέχρι 28 Οκτωβρίου

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν 536,3 εκατ. ευρώ για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις Νοεμβρίου σε 945.265 συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Το άρθρο ΧΑΡΤΗΣ ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Καταβάλλουν €2,1 δισ. για συντάξεις Νοεμβρίου και επιδόματα μέχρι 28 Οκτωβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok