Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς»

14:20 - 23/10/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου»

«Είμαστε μαζί 34 χρόνια», είπε ο ηθοποιός για την Έφη Μουρίκη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να…»

Ο αγαπημένος ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και έκανε αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο in.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα, όταν πεθάνω δεν θέλω να με θυμάται κανείς»

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής ωστόσο. αρκετά είναι και τα χρόνια To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα, όταν πεθάνω δεν θέλω να με θυμάται κανείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς»

«Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου, λέω στον εαυτό μου, ότι είμαι ένα τίποτα, για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα»

Διαβάστε το στο news.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν πεθάνω δεν θέλω να με θυμάται κανείς»

«Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε ο μίλησε για την αναγνωρισιμότητα, τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς"

"Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε