Θέλξη – Σπύρος Νικολαΐδης: Τι έλεγαν στο ΟΚ! για το J2US πριν από την αποχώρησή τους;

08:00 - 23/10/2022

Η Θέλξη με τον Σπύρο Νικολαΐδη ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US στο 3ο live. Οι δυο τους σε συνέντευξή τους στο OK! που κυκλοφορεί μιλούσαν για τη συμμετοχή τους στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha. Η Θέλξη παρακολουθούσε το J2US και ήταν επιθυμία της να είναι μέλος της φετινής ομάδας. «Το ήθελα πολύ […] The post Θέλξη – Σπύρος Νικολαΐδης: Τι έλεγαν στο ΟΚ! για το J2US πριν από την αποχώρησή τους; appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Νικολαϊδης αντέδρασε για την αποχώρησή του από το J2US

«Δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε τι συνέβη», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης. Στο φινάλε του χθεσινού live του J2US αποχώρησαν ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη, ωστόσο, αυτή ήταν μια εξέλιξη που φαίνεται πως δεν τους άρεσε. «Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σπύρος Νικολαϊδης αντέδρασε για την αποχώρησή του από το J2US δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»