Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει μετά από χρόνια για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες
21:18 - 20/01/2020
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για […]
The post Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει μετά από χρόνια για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει πώς προέκυψε η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες - «Δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο...»
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000...
The post Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει πώς προέκυψε η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες - «Δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο...» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Γιάννης Σπαλιάρας ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες και έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά.«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να
Διαβάστε το στο madata.grΓιάννης Σπαλιάρας: Η ανάρτησή του στο instagram για την δήλωση του «έχει πάει με 4000 γυναίκες»
Ήταν μια από τις δηλώσεις που συζητιέται ακόμα και σήμερα! Ο λόγος για τις «4000 γυναίκες» που πέρασαν από το κρεβάτι του Γιάννη Σπαλιάρα, όπως είχε δηλώσει πριν από χρόνια ο συμπαθής ηθοποιός και μοντέλο.
Ο Σπαλιάρας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες.
«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρό
Διαβάστε το στο pronews.gr