Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι»

18:37 - 22/10/2022

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μέσα σε […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντρέπομαι την ξινίλα μου»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο «Dot»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντρέπομαι την ξινίλα μου, με ενοχλούσε που…»

Η ίδια έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο Dot στην οποία παραδέχτηκε ότι είναι... ξινή.

Διαβάστε το στο in.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε στην... ξινίλα της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μέσα σε όλα, η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη αναφέρθηκε με καμάρι στην… ξινίλα της εξηγώντας πως έχει περάσει και από το στάδιο που δεν την αποδέχονταν έτσι όπως ήταν. Ειδικότερα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια αγάπη, ρε παιδί μου και δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ την ξινίλα μου; Δικιά μου είναι! Δηλαδή άμα δεν θέλεις λεμονάδα πήγαινε και βρες μια πορτοκαλιά, θα κάτσουμε να τσακωθούμε; Δηλαδή με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο. Μα δεν γίνεται, μην τρελαθούμε. Μετά από ένα σημείο στη ζωή σου, γιατί έχω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντρέπομαι την ξινίλα μου»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο «Dot» για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια λόγω της εντύπωσης της «ξινής» που δίνει στους...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι"

"Με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»