Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι»
18:37 - 22/10/2022
Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μέσα σε […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντρέπομαι την ξινίλα μου, με ενοχλούσε που…»
Η ίδια έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο Dot στην οποία παραδέχτηκε ότι είναι... ξινή.
Διαβάστε το στο in.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι»
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε στην... ξινίλα της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΖενεβιέβ Μαζαρί: Δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου, δικιά μου είναι
Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μέσα σε όλα, η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη αναφέρθηκε με καμάρι στην… ξινίλα της εξηγώντας πως έχει περάσει και από το στάδιο που δεν την αποδέχονταν έτσι όπως ήταν. Ειδικότερα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια αγάπη, ρε παιδί μου και δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ την ξινίλα μου; Δικιά μου είναι! Δηλαδή άμα δεν θέλεις λεμονάδα πήγαινε και βρες μια πορτοκαλιά, θα κάτσουμε να τσακωθούμε; Δηλαδή με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο. Μα δεν γίνεται, μην τρελαθούμε. Μετά από ένα σημείο στη ζωή σου, γιατί έχω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν ντρέπομαι την ξινίλα μου»
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο «Dot» για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια λόγω της εντύπωσης της «ξινής» που δίνει στους...
Διαβάστε το στο govastileto.gr