Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα της έμαθα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη
14:58 - 22/10/2022
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του
To άρθρο Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα της έμαθα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η αποκάλυψή της για τον θάνατο του Μίκη που ξάφνιασε
«Είδε τον τάφο του πατέρα μου έναν χρόνο μετά... Φέτος κατάλαβε ότι έχει πεθάνει»
Διαβάστε το στο in.grΜαργαρίτα Θεοδωράκη: Η αποκάλυψή της για τον θάνατο του Μίκη που ξάφνιασε
«Είδε τον τάφο του πατέρα μου έναν χρόνο μετά… Φέτος κατάλαβε ότι έχει πεθάνει»
Διαβάστε το στο tanea.grΜαργαρίτα Θεοδωράκη: Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Μίκη
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε ότι η μητέρα της δεν ήξερε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πεθάνει. Οπως είπε, είδε τον…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαργαρίτα Θεοδωράκη: Η αποκάλυψή της για τον θάνατο του Μίκη που ξάφνιασε
«Είδε τον τάφο του πατέρα μου έναν χρόνο μετά… Φέτος κατάλαβε ότι έχει πεθάνει»
Διαβάστε το στο tovimaΜαργαρίτα Θεοδωράκη: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον τρόπο που η μητέρα της έμαθε για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη
Στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της από τη μέρα που ο πατέρας της πέθανε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της μέχρι πολύ πρόσφατα δε γνώριζε για τον θάνατό του. Ακόμη, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr