Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή
13:04 - 22/10/2022
H Kατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και
To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή
H Kατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και και μίλησε για το πως αντιμετωπίζει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, πριν μερικούς μήνες, βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε – μετά από τις φωτογραφίες ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitKατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή
H Kατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Παναγοπούλου: «Η ζωή μου θέλω να είναι προσωπική»
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για όλους και για όλα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombKατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή
H Kατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πως αντιμετωπίζει δημοσιεύματα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Παναγοπούλου: Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr