Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

13:04 - 22/10/2022

H Kατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή

H Kατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και και μίλησε για το πως αντιμετωπίζει δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, πριν μερικούς μήνες, βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε – μετά από τις φωτογραφίες ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Kατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

H Kατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Η ζωή μου θέλω να είναι προσωπική»

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για όλους και για όλα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Kατερίνα Παναγοπούλου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή

H Kατερίνα Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πως αντιμετωπίζει δημοσιεύματα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια