Νίκος Πολυδερόπουλος: Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά
16:02 - 21/10/2022
Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» κι εξηγεί τι θέση έχει η προσευχή στη ζωή του αλλά και το πως ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 4 γιους. Αναφορικά με τον ρόλο του ως «Σταυρίνος» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρει ότι είναι ένας ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Πολυδερόπουλος: Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα
Ο ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή του στο Μαύρο Ρόδο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Πολυδερόπουλος: Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά
Ο αγαπημένος Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» κι εξηγεί τι θέση έχει η προσευχή στη ζωή του αλλά και το πως ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 4 γιους.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Πολυδερόπουλος: «Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα»
H φετινή σεζόν βρίσκει τον Νίκο Πολυδερόπουλο σε μια από τις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες τηλεοπτικές
To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Κάποια στιγμή είχε χρειαστεί να μείνω σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ένα ατύχημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Πολυδερόπουλος: "Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά"
Ο ηθοποιός εξηγεί τι θέση έχει η προσευχή στη ζωή του αλλά και το π;vς ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 4 γιους.
Διαβάστε το στο thetoc.gr