Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία»

12:40 - 21/10/2022

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας βρέθηκε την Παρασκευή 21/10 ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία»

«Είναι μέσα ο τύπος» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του συνθέτη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία

Με αφορμή τις συγκλονισιτκές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έκανες μία αποκάλυψη για έναν δάσκαλο που εργαζόταν στο εργαστήρι του. Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε στο εργαστήρι του για να πιάσει δουλειά, αλλά στο τέλος κατέληξε στη ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε παιδιά, τον κατήγγειλα στην αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά και τον κατήγγειλα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μίλησε σήμερα(21/10) για άνδρα που εργαζόταν στο εργαστήρι του και στη συνέχεια βρέθηκε στη φυλακή, αφού «πιάστηκε» να παρενοχλεί τους μικρούς μαθητές

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά»

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, αποκάλυψε ότι δάσκαλος στο εργαστήρι του παρενοχλούσε τα παιδιά και ότι ο ίδιος τον κατήγγειλε στην…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου πείραζε παιδιά – «Είναι μέσα ο τύπος»

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Με αφορμή την υπόθεση αυτή, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με παρόμοιο περιστατικό. Ο Γιώργος Θεοφάνους, μίλησε για έναν άνδρα που πήγε στο εργαστήρι για να πιάσει δουλειά, αλλά κατέληξε στη φυλακή, μετά από καταγγελία του μουσικοσυνθέτη, επειδή παρενοχλούσε τους μαθητές. «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου και ανακάλυψα ότι πείραζε τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοκάρει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής που είχε έρθει για δουλειά στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν  ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος περιέγραψε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν καθηγητής στο εργαστήριο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου στη Λευκωσία πείραζε τα παιδιά»

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάθισε στον καναπέ του Πρωινό μας την Παρασκευή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως ένας καθηγητής στο εργαστήριο του πείραζε τα παιδιά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σοκάρει ο Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά»

Σόκαρε ο Γιώργος Θεοφάνους με την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ότι καθηγητής στο εργαστήρι του «πείραζε» τα παιδιά.Σόκαρε ο Γιώργος Θεοφάνους με την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ότι καθηγητής στο εργαστήρι του «πείραζε» τα παιδιά.Ο γνωστός δημιουργός τόνισε πως τον κατήγγειλε στην αστυνομία και τώρα βρίσκεται στη φυλακή. «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά»

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάθισε στον καναπέ του Πρωινό μας την Παρασκευή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως ένας καθηγητής […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά - Τον κατήγγειλα και είναι μέσα τώρα [βίντεο]

Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους με αφορμή την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου παρενοχλούσε παιδιά

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι κατήγγειλε στις κυπριακές Αρχές τον παιδόφιλο

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά – Tον κατήγγειλα στην αστυνομία»

«Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά». Με αφορμή την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με παρόμοιο περιστατικό. Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για έναν άνδρα που πήγε στο […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Καθηγητής στο εργαστήριό μου πείραζε τα παιδιά»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, έκανε μία αποκάλυψη για έναν δάσκαλο που εργαζόταν στο εργαστήριό του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά και τον κατήγγειλα στην αστυνομία»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο αγαπημένο συνθέτης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. Με αφορμή τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, ο γνωστός συνθέτης εξήγησε: «Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Δάσκαλος στο εργαστήρι μου, πείραζε τα παιδιά και τον κατήγγειλα στην αστυνομία» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»