Μάνταλος: «Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στην OPAP ARENA» (VIDEO)

11:50 - 21/10/2022

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε ως Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ο Έλληνας διεθνής άσος, που ήταν και εκ των σκόρερ της αναμέτρησης, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των μελών της κοινότητας της ΑΕΚ στο Viber. Ο Μάνταλος παρέλαβε το βραβείο του από τον Σέρχιο […] The post Μάνταλος: «Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στην OPAP ARENA» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνταλος: «Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στην OPAP ARENA» (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στο AEKTV αφότου παρέλαβε το βραβείο του MVP για την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στον Ναό» (VIDEO)

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου από το πρώτο γκολ που πέτυχε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε το στο aek365.com

Μάνταλος: «Περίμενα καιρό το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο» (videos)

Το βραβείο του MVP στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Μάνταλος: «Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στην Opap Arena»

ΒΙΝΤΕΟ - Μάνταλος: «Σκεφτόμουν καιρό το πρώτο μου γκολ στην Opap Arena» 21/10/2022 Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ στην «Opap Arena» εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνα μέσος της ΑΕΚ παρέλαβε από τον Σέρχιο Αραούχο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος και αποκάλυψε πως σκεφτόταν καιρό το πρώτο του τέρμα στη Φιλαδέλφεια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Oμπράντοβιτς για το 0-2 της Παρτιζάν: «Όλα θα πάνε καλά, πιστεύω στην ομάδα»

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Ενδιαφέρουσα πρόκληση η Athens Kallithea»

Στενός φίλος του Μπάλντοκ: «Ο Τζορτζ βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

Έχει σηκώσει μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά ο Ριμπάλτα