Αντετοκούνμπο: «Χρειάζομαι χρόνο, πρέπει να παίξω το καλύτερο μπάσκετ μου όταν έχει σημασία»
09:34 - 21/10/2022
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς, για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για τον Μπρουκ Λόπεζ και το πόσο σημαντικός είναι για τα Ελάφια
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: Σπουδαία νίκη – Θέλω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ, όταν έχει σημασία
Οι Μπακς άρχισαν με το «δεξί» στο φετινό NBA με τη νίκη τους επί των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια με 90-88. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς, για την απόδοση των Μπρουκ Λόπεζ και Γουες Μάθιους, ενώ όσον αφορά στον εαυτό του, τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο που θέλει, αλλά στόχος του είναι να παίξει το καλύτερο μπάσκετ που μπορεί, όταν αυτό, θα έχει σημασία. Πιο συγκεκριμένα ο «Giannis» είπε: Για τις σκέψεις του για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν: «Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Νομίζω ότι όλοι παίξαμε ομαδικά για 48 λεπτά. Δεχθήκαμε μόλις 88 πόντους, η άμυνά μας ήταν απίστευτη, ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν παντού, δυσκόλεψε τον Εμπίντ και έκαν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντετοκούνμπο: «Χρειάζομαι χρόνο, πρέπει να παίξω το καλύτερο μπάσκετ μου όταν έχει σημασία»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την σπουδαία νίκη των Μπακς επί των Σίξερς, μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το πόσο σημαντικός είναι ο Μπρουκ Λόπεζ για το Μιλγουόκι.
Διαβάστε το στο fosonline.gr