Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν με αγγίζουν αυτά τα δημοσιεύματα, ακούγονται ανούσια πράγματα»
00:44 - 21/10/2022
Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Μιλώντας για την
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν με αγγίζουν αυτά τα δημοσιεύματα, ακούγονται ανούσια πράγματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: «Δε με αγγίζουν αυτά τα δημοσιεύματα για την Ελεωνόρα
Δείτε όλα όσα είπε...
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν με αγγίζουν αυτά τα δημοσιεύματα, ακούγονται ανούσια πράγματα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) στο πλατό του «The 2Night Show» τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και συνθέτης μίλησε για την ισοπέδωση της εποχής και τη μάχη που δίνει ενάντια στο κακό. Πώς αισθάνεται για τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή της κόρης του Ελεονώρας, κάνοντας λόγο είτε για ρήξη είτε για χωρισμό στον γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου; «Τα δημοσιεύματα που αφορούν gossip θέματα, δεν με αγγίζουν και το λέω με όλη μου την καρδιά. Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Κι εγώ πολλές φορές παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη, όταν ακούω να λέγονται ανούσια πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, λίγο με απασχολεί», είπε ο Γιάν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Δεν με αγγίζουν τα δημοσιεύματα»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Δεν με αγγίζουν τα δημοσιεύματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr