Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα»

15:50 - 20/10/2022

Στο θέατρο «Σταθμός» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος, τη Φαίη Ξυλά. To άρθρο Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – «Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Ξυλά: «Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα»

Αποκαλύψεις από την γνωστή ηθοποιό

Διαβάστε το στο in.gr

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – “Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα”

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή. “Σε όλες τις σχέσεις για να κρατηθούν οι ισορροπίες θέλει δουλειά και από τους δύο. Στο παρελθόν ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα. Σε άλλες περιπτώσεις προσπάθησα να το λύσω και […] The post Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή – “Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Φαίη Ξυλά: Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα παραχώρησε η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως ήταν σε σχέση που δεν υπήρχαν ισορροπίες. «Σε όλες τις σχέσεις για να κρατηθούν οι ισορροπίες θέλει δουλειά και από τους δύο. Στο παρελθόν ήμουν σε σχέση που τα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας