Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους - Δείτε φωτογραφίες

06:34 - 20/10/2022

H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους

H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η Ντιλέτα Λεότα έπεσε στα… δίχτυα του Λορίς Κάριους (ΦΩΤΟ)

H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ.Μπορεί να μην… πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί, όμως φαίνεται πως μακριά από την εστία του «παίζει» μεγάλη μπάλα. Ο λόγος για τον Λορίς Κάριους, ο οποίος φημολογείται ότι έχει βάλει στα… δίχτυα του […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Bluesky: Ο αντικαταστάτης του Twitter – Τι είναι και γιατί το επιλέγουν οι χρήστες

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω βρεθεί σε θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα εναντίον μου, δεν τοποθετήθηκα για να προστατεύσω τα παιδιά μου

Πακιστάν: 82 νεκροί και 156 τραυματίες από τα βίαια επεισόδια ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες 

Τροχαίο στις Σέρρες: 15χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

Λιγότεροι φόροι, μεγαλύτερη ανάπτυξη

Βουλιαγμένη: Νεκρός βρέθηκε 25χρονος Βρετανός που έκανε μάθημα κατάδυσης