Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της επίθετο
01:26 - 20/10/2022
Η Κοραλία Καράντη φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το λόγο που […]
The post Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της επίθετο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της επίθετο
Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κοραλία Καράντη. Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα. «Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επώνυμο και η εμμονή με τους μεγαλύτερους άντρες
Η ηθοποιός Κοραλία Καράντη ήταν η δεύτερη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show το
To άρθρο Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επώνυμο και η εμμονή με τους μεγαλύτερους άντρες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚοραλία Καράντη: Γιατί δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επίθετο;
Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και όλα Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τhe 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλους και όλα. Η Κοραλία Καράντη έχει κάνει δυο γάμους, έναν με τον Τζόννυ Καλημέρη από το 1991 ως το 1998 και έναν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr