Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις για την ολόγυμνη φωτογραφία της - «Επιτέλους σταμάτα» της γράφουν

18:08 - 19/10/2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές της φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως η εικόνα που ανάρτησε είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ και οι αντιδράσεις, χιλιάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Britney Spears: Αντιδράσεις για την ολόγυμνη φωτογραφία της - «Επιτέλους σταμάτα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Britney Spears δημοσιεύει στα μέσα....

Διαβάστε το στο Zougla

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ανάρτησε νέα γυμνή φωτογραφία στο διαδίκτυο – «Επιτέλους σταμάτα, είναι αηδιαστικό»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε στο Twitter μια νέα γυμνή φωτογραφία της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», όμως αυτή τη φορά δεν ήταν καθόλου διθυραμβικά, αφού πολλοί χρήστες αντέδρασαν αρνητικά. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία που κάλυπτε τις θηλές και την ευαίσθητη περιοχή της, εφόσον ήταν ξαπλωμένη, ενώ στη λεζάντα έγραψε το εξής: «Αυτή την εβδομάδα έχω πρεμιέρα για την ταινία “Η νομοθετική πράξη του αιδοίου μου”». Ορισμένοι διαδικτυακοί της φίλοι υποστήριξαν την επιλογή της και ανέφεραν πως έχει δικαίωμα να ανεβάζει ότι θέλει, παρόλα αυτά, αρκετοί δήλωσαν αντίθετοι. «Αν τις ανέβαζες στο Onlyfans, θα είχες 30 εκατομμύρια τώρα», έγραψε ένα άτομο και ένα άλλο άνεφερε: «Επιτέλους σταμάτα, ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Britney Spears: Αντιδράσεις για την ολόγυμνη φωτογραφία της - «Επιτέλους σταμάτα»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η  Britney Spears δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυμνές της φωτογραφίες. Αυτή τη φορά όμως η εικόνα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΑΕΚ Λάρνακας: Τρίποντο, αναρρίχηση και… ελπίδα

F1 - Θέμα ημερών η ανακοίνωση για την είσοδο της Cadillac στο σπορ

Εγώ φταίω που όλα βγαίνουν; Ο Μεντιλίμπαρ, ο Ελ Κααμπί, ο Ζέλσον και οι άλλοι στον Ολυμπιακό φταίνε!

NBA, Σίξερς: Εμπίντ, Τζορτζ και Μάξεϊ έχουν συνυπάρξει μονάχα έξι λεπτά στη σεζόν!

Θεοχάρους: «Ο Καρσέδο είναι μαέστρος, δουλευταράς και τα δίνει όλα!»

Hori Truck Control System, το απόλυτο σετ τιμονιού για videogames με φορτηγά!