Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η άποψή του για την τραπ μουσική

17:40 - 19/10/2022

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μεταξύ άλλων μίλησε για To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η άποψή του για την τραπ μουσική δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Σαμπάνης: Αποκαλύπτει για τη προσωπική του ζωή - «Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Σαμπάνης: "Και πολλά μάθατε για την προσωπική μου ζωή"

Ο Γιώργος Σαμπάνης για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, αλλά και για τον λόγο που δεν κάνει για τη δουλειά του κριτή σε talent show

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Σαμπάνης: Η δήλωση για την προσωπική του ζωή και η άποψή του για την τραπ

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»