Φώτης Σεργουλόπουλος για το «διαζύγιο» από τη Μαρία Μπακοδήμου: «Στη δική μας περίπτωση έγιναν όλα για καλό»
07:38 - 19/10/2022
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μαζί με την Τζένη Μελιτά στο περιοδικό HELLO
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για το «διαζύγιο» από τη Μαρία Μπακοδήμου: «Στη δική μας περίπτωση έγιναν όλα για καλό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Απαντά για το τηλεοπτικό διαζύγιό του από τη Μαρία Μπακοδήμου
«Δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια - Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι
“Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό” δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα κι αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Μαρία Μπακοδήμου. Να έρθουμε στη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία δεν έχετε πλέον ούτε επαγγελματική ούτε φιλική σχέση; ... Περισσότερα
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΦώτης Σεργουλόπουλος: Με τη Μαρία Μπακοδήμου είχαμε ένα καλό διαζύγιο
O αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική ζωή και τη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου.
Διαβάστε το στο in.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό»
Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου… Δύο πρόσωπα της τηλεόρασης για τη σχέση των οποίων έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Φώτης Σεργουλόπουλος για το "διαζύγιο" με τη Μαρία Μπακοδήμου: "Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει"
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος "τελειώνει" όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τη Μαρία Μπακοδήμου
Διαβάστε το στο thetoc.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Τέλος οι επαφές με την Μαρία Μπακοδήμου – Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής
Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr