Ηρώ Σαΐα: Γιόρτασε την επέτειό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο με μια ζωγραφιά – «Υγεία να έχουμε μαέστρο»

20:44 - 18/10/2022

Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας συμπληρώνονται σήμερα για τον Στάυρο Ξαρχάκο και την Ηρώ Σαΐα. Το ζευγάρι To άρθρο Ηρώ Σαΐα: Γιόρτασε την επέτειό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο με μια ζωγραφιά – «Υγεία να έχουμε μαέστρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρώ Σαΐα - Σταύρος Ξαρχάκος: 15 χρόνια μαζί -«Υγεία να έχουμε μαέστρο»

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ηρώ Σαΐα: Γιόρτασε την επέτειό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο – «Ακριβώς 15 χρόνια μαζί» 

Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας συμπλήρωσαν ο Στάυρος Ξαρχάκος με την Ηρώ Σαΐα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 7,5 χρόνια στη Βάρκιζα. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τα οποία σήμερα είναι 6 ετών, την Μαρία Ιζόλδη και τον Στραύρο. Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι […] The post Ηρώ Σαΐα: Γιόρτασε την επέτειό της με τον Σταύρο Ξαρχάκο – «Ακριβώς 15 χρόνια μαζί»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!