Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα πως τα άκουγα»

17:18 - 18/10/2022

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και To άρθρο Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα πως τα άκουγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα πως τα άκουγα

Mίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου από το σπίτι νόμιζα πως τα άκουγα»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των δελτίων της ΕΡΤ περιέγραψε πως το “κοστούμι” του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι βαρύ. «Σε παρασύρει η καθημερινότητα, η ευθύνη της δουλειάς και στη διαδρομή δεν έχεις τη συνολική εικόνα και φτάνεις σε ένα σημείο […] The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου από το σπίτι νόμιζα πως τα άκουγα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας