Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε»
17:14 - 18/10/2022
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 την Τρίτη και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε»
«Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… Η συντροφικότητα είναι μεγάλη αξία στη ζωή», τόνισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφερόμενη στη ζωή της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑντριάνα Παρασκευοπούλου: «Απλά μια μέρα ένας γάμος τελείωσε – Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… »
Στον καναπέ του Στούντιο 4 την Τρίτη κάθισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλαΣτον καναπέ του Στούντιο 4 την Τρίτη κάθισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλαΗ γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε και στη ζωή της όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Νίκο Μπουντούρη. «Φέτος το καλοκαίρι είπα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντριάνα Παρασκευοπούλου: Μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα
«Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα», είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο news.gr