Γιώργος Τσούλης: Η εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου του

14:46 - 18/10/2022

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Γιώργος Τσούλης, καθώς πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του, Μαριαλένα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αρσενάκος: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ένα θέλω, To άρθρο Γιώργος Αρσενάκος: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Αρσενάκος: Οι celebrities που τον τίμησαν στην παρουσίαση του βιβλίου του

Στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 18/10 πλήθος από celebrities της ελληνικής showbiz για να τιμήσουν τον Γιώργο Αρσενάκο. Ο Ceo της Panik Records (και συνιδρυτής της με τον Πάρι Κασιδόκωστα) παρουσίασε το βιβλίο του «Ένα θέλω μπορεί» ΄έχοντας στο πλευρό του φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα του πρόσωπα. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν […] The post Γιώργος Αρσενάκος: Οι celebrities που τον τίμησαν στην παρουσίαση του βιβλίου του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Γιάννης Στάνκογλου για το αιφνίδιο φινάλε της σειράς «Αρχελάου 5» – «Δεν ξέρω, ρωτήστε την ΕΡΤ…»

Χρήστος Μάστορας: «Βοηθούσε πάρα πολύ το αλκοόλ, με χαλάρωνε να ανέβω στη σκηνή»

Γιώργος Μανίκας – Μιράντα Πατέρα: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού – Μαζί σε αγώνα box στο εξωτερικό

Julianne Moore: Πώς συνδύασε το balloon jeans που είναι μεγάλη τάση φέτος;

Οι celebrities που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό πάρτι για τα 20 χρόνια λειτουργίας του γνωστού club «Alcatraz»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια, αναζήτησα βοήθεια λίγο πριν αρχίσει ο μεγάλος πανικός»