Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor»

09:20 - 18/10/2022

Ο «Ντάνος» μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν στο Survivor All Star

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για το All Star Survivor – «Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος»

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor

Αν και ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για το πολυαναμενόμενο Survivor All Star, και μάλιστα σε διπλό ρόλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βάζει οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης. «Περισσότερο σε πρωινή εκπομπή εκνευρίστηκαν, όχι εγώ. Δεν γίνεται να σου λέω για τις ταινίες και να με ρωτάς για το Survivor» είπε ερωτηθείς για την ενόχληση που εξέφρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα μπει στο ριάλιτι. «Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor. Δεν μπορώ να συμμετέχω στο Survivor λόγω των ταινιών, και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες» κατέληξε ο «Ντάνος».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια, πράσινα μήλα, σταφίδες και μπέικον

Γιορτή σήμερα (25/12): Σε ποιους λέμε χρόνια πολλά τα Χριστούγεννα - Το εορτολόγιο

Οργή στον Ισημερινό για εξαφάνιση εφήβων - Κατηγορίες σε 16 στρατιωτικούς θα απαγγείλει η εισαγγελία

Διαδήλωση κατά του Τραμπ στον Παναμά: «Κάτω τα χέρια από τη Διώρυγα»

Τουλάχιστον 8 Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομές του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Ο Μπάιντεν υπέγραψε 50 νομοσχέδια την παραμονή των Χριστουγέννων: Καθιερώνει τον καραφλό αετό το επίσημο πουλί των ΗΠΑ