Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα»
09:02 - 18/10/2022
Για την περίοδο που βρισκόταν στον Τροχό της Τύχης απάντησε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή τόνισε πως με τον […]
The post Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Στον "Τροχό της Τύχης" αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες έπεφταν πάντα σε εμένα»
Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στην εκπομπή και τις σχέσεις της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤζούλια Νόβα: Στον «Τροχό της Τύχης» αδικήθηκα - Όλες οι ευθύνες έπεφταν πάντα σε εμένα
Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στην εκπομπή και τις σχέσεις της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης, επικρατούσε ένταση, ειδικά προς το άτομό μου»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 η Τζούλια Νόβα, η οποία βρέθηκε
To άρθρο Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης, επικρατούσε ένταση, ειδικά προς το άτομό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr