Βασιλική Ανδρίτσου: «Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της»
00:24 - 18/10/2022
Την Βασιλική Ανδρίτσου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους τίτλους που είχε διαβάσει σε […]
The post Βασιλική Ανδρίτσου: «Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»
«Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι», τονίζει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΒασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show», τη Βασιλική Ανδρίτσου - Η ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒασιλική Ανδρίτσου: «Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της»
Για τους τίτλους που είχε διαβάσει σε άρθρα πως έμεινε έγκυος στα 46 της μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για τους τίτλους που είχε διαβάσει σε άρθρα πως έμεινε έγκυος στα 46 της μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Εγώ δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Το ότι υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασιλική Ανδρίτσου: "Υπήρχαν τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της"
"Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr