Ιαπωνία: Ο πρωθυπουργός διέταξε έρευνα για σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με την Εκκλησία της Ενοποίησης

13:48 - 17/10/2022

Έρευνα για την Εκκλησία της Ενοποίησης διέταξε σήμερα (17.10.2022) ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φούμιο Κισίντα μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε που αποκάλυψε στενές σχέσεις ανάμεσα στην εκκλησία με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης και ο φερόμενος ως δολοφόνος δήλωσε ... Περισσότερα To άρθρο Ιαπωνία: Ο πρωθυπουργός διέταξε έρευνα για σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με την Εκκλησία της Ενοποίησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιαπωνία: Ο πρωθυπουργός διέταξε έρευνα για σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με την Εκκλησία της Ενοποίησης

Έρευνα για την Εκκλησία της Ενοποίησης διέταξε σήμερα (17.10.2022) ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φούμιο Κισίντα μετά τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε που αποκάλυψε στενές σχέσεις ανάμεσα στην εκκλησία με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Το άρθρο Ιαπωνία: Ο πρωθυπουργός διέταξε έρευνα για σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με την Εκκλησία της Ενοποίησης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Γιάννη Κουζέλογλου

Ειρήνη Μουρτζούκου: Το σχέδιο για την ομολογία της 25χρονης – Ο αιφνιδιασμός, η χαλαρή ανάκριση και η ανωμοτί κατάθεση

Τζούλιαν ΜακΜάχον: Συγκινεί η ανάρτηση της οικογένειάς του για τον θάνατό του ηθοποιού από καρκίνο

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία

O Κιλίαν Εμπαπέ έχασε έξι κιλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Όταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ορκιζόταν στο newsit.gr πως δεν μπορούσε να πειράξει κανένα βρέφος: «Αν φωνάξω σε παιδί, κλαίω»